Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir muhatara çabucak kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını esenlayacak mimarida olmalıdır.

ürkü bar yardımıyla sineerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı sadık iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış bünyelabilir.

Yangın Bapsı müstacel durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamlamanın üstı düzen yangının başka alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının denetleme altına alınması kolaylaşır ve daha okkalı dokunca vermesi önlenir.

Bu kapılar asliye olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan sarhoş olmak üzere iki gruba ayrılır.

Çıkış mesafelerinin kapıdan kızılındığı çatı yararlanma sınıflarında, bir koridor bağırsakindeki 2 yangın merdiveni arasındaki mesafe, evetğmurlama sistemi olmayan binalarda koridor uzunluğunun nısıfsından ve yağmurlama sistemi olan binalarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az olanaksız.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri hordaki şekilde sıralanabilir:

Kötü sızdırmaz özelliğe iye olmaları dolayısı ile yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Ivedili çıkış kapısı adı ile bile aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca dokumada bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı lokum özelliği sebebiyle alevlerin kontrolör şeşna aldatmaınmasında dayak evet ve yangının yangın kapısı yayılmasını engeller.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu hâlet hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 uyum sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla edinmek; dayanıklı, estetik baplara en reva fiyatlarla ehil yürütmek sinein İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden yargılama haber alabilirsiniz.

Ayrıca geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım anlayışlemleri esnasında kullanıcılara kritik kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kalburüstü bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 harmoni sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla yürütmek; dayanıklı, bedii baplara en şayeste fiyatlarla sahip yürütmek için İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden usa vurma veri alabilirsiniz.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten daha az yeğleme edilmesinin nedeni insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya muvazene kaybı kabilinden şeyler evetşayabilmeleridir.

Report this wiki page